Bamboe bouwen

Programma 
 
Bouwen met bamboe is een uitstekende teambuilding activiteit.  Het is een activiteit die voor iedereen geschikt is, jong, oud, man of vrouw,... het maakt niet uit. 
 
Bij deze teambuilding staat samenwerken en overleg centraal om een constructie in 2 dimensionale of 3 dimensionale vorm te maken. Er kan gewerkt worden in kleine groepjes die elk een deel van de constructie maken. Daarna kan de constructie aan elkaar gemaakt worden tot één geheel. Dit vereist inzicht, samenwerking en overleg binnen de verschillende groepen en ook tussen de verschillende groepen onderling om dit project tot een succes te maken.   
 
Er kan voor gekozen worden om een constructie naar keuze ( brug, piramide, toren,...)te maken na overleg tussen de deelnemers onderling. Of er kan ook voor gekozen worden om de verschillende groepen elk een deel van een project te laten maken zonder dat iemand het eindresultaat kent. Na dat alle stukken aan elkaar gemaakt zijn wordt pas het eindresultaat zichtbaar. Dat kan spannend en verrassend zijn! 
 
Het gebruikte materiaal zijn bamboestokken van 90cm tot 120 cm lang en elastiek. Met deze stokken en elastiek worden de constructies gebouwd. 
 
Tiidsduur 

 2u. 

 Locatie 
 
Geen vaste locatie. Kan op locatie naar keuze en in onderling overleg. 
 
Kostprijs 
 
17 euro p/p, minimumbedrag 250 euro. Bedragen zijn incl. 21% btw 
 Daar kan nog een vervoersonkost bijkomen aan 0.34 euro p/km indien de afstand naar de locatie meer dan 50 km bedraagt. 
 
Contact 
 
info@wildtree.be
Gsm : 0468326552 


Terug naar onze activiteitenpagina